Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Arab horoszkóp szoftver képes leírás - Horoszkóp szoftver.tlap.hu
részletek »

Arab horoszkóp szoftver - Horoszkóp szoftver.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkopszoftver.tlap.hu » Arab horoszkóp szoftver
Keresés
Találatok száma - 6 db
Arab Holdházak és Csillagatlasz-illusztrációk  szoftvere

Arab Holdházak és Csillagatlasz-illusztrációk szoftvere

Az Inner Sky Electrum 1.0.0 asztrológiai program egyik különlegességeinek egyike a csillagatlaszokból ismert illusztrációk megjelenítése (Hevelius, Grotius, Kircher, As-Sufi, Abd al-Wahid, valamint indiai, sumér és archaikus egyiptomi ábrázolások). Emellett többféle arab holdház-rendszert is bemutat, és kijelzi azokat a csillagképek reális szektorában is.

Kabbalah Astrology Software

Kabbalah Astrology Software

Az ősi zsidó hagyományban tíz látható és egy láthatatlan szféra található. A tíz látható: Malkhuth, Yesod, Netzach, Hod, Tiphereth, Gevurah, Chesed, Binah, Chokmah and Keter; és a láthatatlan a Da'at nevű sephiroth. Mindegyik saját őrzőangyallal rendelkezik, amely az élet specifikus területein nyilvánítja meg a hatását.

Iranian Astrology Software

Iranian Astrology Software

Az MB Iranian Astrology szoftver az ősi perzsa asztrológiai hagyomány alapelvein nyugszik, és az érdeklődő számára feltárja a szülött jellemvonásait a pontos születési idő ismeretében. Ingyen letölthető, egyszerűen kezelhető horoszkóp szoftver.

MB Egyptian Astrology Compatibility

MB Egyptian Astrology Compatibility

A csillagok az ókori egyiptomiakat is elbűvölték. Különös érdeklődéssel fordultak az asztrológia felé, és az isteneik is fontos szerepet játszottak életükben. Nem tűnik indokolatlannak, ha a tizenkét zodiákus jegyet tizenkét egyiptomi istenségnek feleltetjük meg, amint ez a szoftver is teszi.

MB Arabic Lunar Mansions Software

MB Arabic Lunar Mansions Software

A tizenkét nap-jegy mellett az asztrológiai hagyományok számon tartják a Hold látszó mozgásának útján figyelembe veendő huszonnyolc (vagy huszonhét) Hold-állomást vagy Holdházat is. Az arab hagyomány különlegesen fontos szerepet tulajdonít ezeknek a holdházaknak, melyeket Manazil-nak nevez.

Arabic Astrology Software

Arabic Astrology Software

Az MB Arabic Astrology szoftver a szülött horoszkópjának jegybeli erényeit és gyengeségeit mutatja be. Egyszerű, könnyen kezelhető ingyenes asztrológiai program, mely Help fájllal is rendelkezik az érdeklődő horoszkópjának minél teljesebb megértéséhez.

Tuti menü