Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Indiai horoszkóp szoftver képes leírás - Horoszkóp szoftver.tlap.hu
részletek »

Indiai horoszkóp szoftver - Horoszkóp szoftver.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkopszoftver.tlap.hu » Indiai horoszkóp szoftver
Keresés
Találatok száma - 19 db
Indiai Holdház (Nakshatra) asztrológiai program

Indiai Holdház (Nakshatra) asztrológiai program

Az Inner Sky Electrum az indai asztrológia (jyotish) hívei számára is tartogat meglepetéseket. Nem csupán az új és régi beosztásokon alapuló holdházakat prezentálja egyedi módon, hanem azok szektor-határait is bemutatja a tényleges csillagképek között - így Chandra égi utazása az ISE használatával plasztikus élménnyé válik. Emellett a szoftver valódi indiai csillagkép-illusztrációkat is kijelez a konstellációk sávjában.

Vedische Parashara Astrologie

Vedische Parashara Astrologie

A Parashara Astrologie népszerű német védikus asztrológiai szoftver. Sokoldalú és minden olyan számítást és megközelítési módot tartalmaz, amely alapvető fontosságú az asztrológiai ezen irányát választó érdeklődő számára.

  The Vedic Astrology Bookshelf

The Vedic Astrology Bookshelf

The Vedic Astrology Bookshelf egy régóta várt, nagyon hasznos szoftver, amely a klasszikus védikus szövegeket tartalmazza digitalizált formában. Mindenkinek ajánlható, és kikerülhetetlen azok számára, akik a jyotish asztrológiával mélyebben szeretnének foglalkozni.

Shri Muhurta Software

Shri Muhurta Software

A Shri Muhurta szoftver nem igényel semmiféle előzetes jártasságot és a Jyotish asztrológiához köthető előismereteket a használatához. Többféle Muhurta technikát alkalmaz, és kilistázza a szóban forgó eseményhez leginkább alkalmas időpontokat és dátumokat.

Shri Jyotish Star Software

Shri Jyotish Star Software

A Shri Jyotish Star szoftver segít megismerni és alkalmazni a védikus asztrológiai rendszert. Hatalmas földrajzi adatbázissal rendelkezik, és nagy intervallumban számítja ki pontosan a kért adatokat. Felhasználóbarát szoftver, amely gyorsan kedveltté vált a Jyotish asztrológia berkeiben.

Prashna

Prashna

A Prashna egy kategóriáján belül kevésbé ismert német szoftver, mely azonban letisztult ábráival és újszerű megoldásaival felhívja magára a figyelmet. Minden védikus asztrológiában alapvető technikát alkalmaz, nagy intervallumban és pontosan számol.

Parashara Light

Parashara Light

A Parashara's Light szoftver napjaink talán legnépszerűbb védikus asztrológiai szoftvere, mely kezdőnek és profinak egyaránt ajánlható. A Shri Muhurta és A Bookshelf szoftverekkel együtt komplett elektronikus segédanyag a Jyotish iránt elkötelezettek számára.

Muhurta Explorer

Muhurta Explorer

A Muhurta Explorer szoftver a védikus elekcionális asztrológia hagyományán alapul. A szoftver megkeresi az adott cselekvés megtételéhez leginkább megfelelő időpontot a védikus alapelvek és a Panchaang hindu kalendárium alapján.

Free Janam Kundali

Free Janam Kundali

Az MB Free Janam Kundali szoftver ingyenesen letölthető több honlapról is. Mind észak indiai. mind pedig dél-indiai horoszkóp-ábrák készítésére alkalmas. Egyszerű, könnyen kezelhető szoftver, mely inkább a védikus asztrológiát kevésbé ismerő tanulók számára ajánlható.

Hirdetés
Free Rashi Chart

Free Rashi Chart

Az MB Free Vedic Astrology szoftver dél-indiai stílusú horoszkóp-ábrákat készít. Ingyenes asztrológiai szoftver, így erényeit nyilvánvalóan nem érdemes a fizetős programokkal összemérni. Viszont mindenki számára ajánlható, aki meg kíván ismerkedni a hindu asztrológiával.

Maitreya Astrology Software

Maitreya Astrology Software

A Maitreya ingyenes szoftver, mely nem csupán a hindu, hanem a nyugati asztrológiai hagyományt is figyelembe veszi. Most már magyar fordítással rendelkező védikus/nyugati asztrológiai program. Windows és Linux verzió is létezik, mindkettő ingyenes.

	 JyothishaDeepthiPanchangam

JyothishaDeepthiPanchangam

A JyothishaDeepthiPanchangam a tamil Keralában fejlesztett, angol nyelvű védikus asztrológiai program. Nagy földrajzi adatbázissal rendelkezik, de mindössze csak 1800 éves intervallumban számít adatokat. A hozzáférhető képek alapján esztétikus ábrák megjelenítésére képes szoftver.

Horosoft Indian Astrology

Horosoft Indian Astrology

A Horosoft védikus szoftver az utóbbi időkben egyre népszerűbbé vált. Rendelkezik 'Standard' és 'Professional' verzióval is, utóbbi minden lényeges számítási módot felvonultat. Ábrái sokrétűek és nagyon esztétikusak. Mindenki érdeklődő számára ajánlható szoftver.

Haydn's Jyotish Software

Haydn's Jyotish Software

A Haydn's Jyotish szoftver felhasználóbarát védikus asztrológiai program, amelynek legnagyobb különlegessége a James Braha által írt magyarázó szöveg. A Haydn's Jyotish az egyik legbővebben interpretáló szoftver a kategóriájában.

Digital Jyotish

Digital Jyotish

A Digital Jyotish a védikus asztrológia berkein belül széles körben ismert program. Minden igényt kielégítő megjelenés, kiterjedt funkciók és pontos számítások jellemzik, annál is inkább, mert a Svájci Efemeridát használja fel kalkulációihoz.

Bengali Astrology Software

Bengali Astrology Software

A Bengali Astrology szoftver egyaránt készít dél-indiai és észak-indiai stílusú horoszkóp-ábrákat. Ingyenes program, mely szöveges kiértékeléseket is nyújt. Ajánlható minden érdeklődő számára, de elsősorban a jyotish asztrológiában kevésbé jártas tanulók profitálhatnak belőle.

Astro-Kundali

Astro-Kundali

Az Astro-Kundali az indiai Dr. Rajiv C. Karekar szoftvere, aki szeretné a védikus asztrológiát a lehető legszélesebb rétegek számára elérhetővé tenni. A szoftvernek létezik letölthető demo verziója is. Minden védikus asztrológiában alapvető eljárás és számítás megtalálható benne.

Tuti menü