Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Indián horoszkóp szoftver képes leírás - Horoszkóp szoftver.tlap.hu
részletek »

Indián horoszkóp szoftver - Horoszkóp szoftver.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkopszoftver.tlap.hu » Indián horoszkóp szoftver
Keresés
Találatok száma - 5 db
Mayan Birth Chart

Mayan Birth Chart

A maja princípiumokon nyugvó születési horoszkóp hasonlóságokat mutat az európai asztrológiai megközelítésekkel is, noha nyilvánvalóan megvannak közöttük a különbözőségek is. A maja horoszkópban kiemelkedő szerep jut a négy égtájnak, amelyek által alkotott négyszög középpontját a szimbolikus születésnek felelteti meg.

MB Native Amerikai Astrology Software

MB Native Amerikai Astrology Software

Az MB Free Native American horoszkóp szoftverből gyorsan és könnyen megismerheti a szülött amerikai indián zodiákusának pontos jegyét. Amellett ez a program bőséges interpretációt is nyújt a közép-amerikai zodiákus jobb megismeréséhez.

MB Mayan Astrology Software

MB Mayan Astrology Software

Az MB Mayan Astrology szoftver a szülött maja zodiákus jegyét határozza meg. Részletes szöveges segédletet is nyújt a minél hatékonyabb kiértékeléshez. (Karaktervonások meghatározása, drágakő-analógiák és még sok egyéb jellegzetesség.)

MB Free Aztec Astrology

MB Free Aztec Astrology

Az MB Free Aztec Astrology szoftver a születési időből határozza meg a megfelelő azték nap-szimbólumot. Bőséges szöveganyag segít a minél jobb megértéshez, rámutatva a szülött pozitív és negatív jellemvonásaira.

Mayan Life Path Astrology Report

Mayan Life Path Astrology Report

Az olmékokok, toltékok, maják, zapotékok és aztékok már jóval az európaiak érkezése előtt is fejlett naptári rendszerekkel rendelkeztek. A különféle időbeli ciklusokból leszűrt megfigyeléseket az emberi életút vonatkozásában is alkalmazták.

Tuti menü