Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horoszkóp szoftver linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Horoszkóp szoftver képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: horoszkopszoftver.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
AstroSky asztrológiai rendszer

AstroSky asztrológiai rendszer

Az AstroSky egy teljesen új, modern kezelő felületű, felhasználóbarát asztrológiai rendszer, melyet mind a kezdő, mind a professzionális asztrológusok egyaránt eredményesen tudnak használni munkájukban. A szoftver tervezésénél messzemenőkig figyelembe vettük a felhasználók kéréseit, igényeit. A szoftverben megtalálhatóak az asztrológusok számára fontos számítások és megjelenítések, kiegészítve a piacon egyedülálló új, hasznos ötletekkel és grafikus megoldásokkal. A szoftver fejlesztése folyamatosan, a felhasználóktól beérkező észrevételek alapján és új funkciók kifejlesztése után az internetről letölthető frissítés formájában történik, így a felhasználó mindig a naprakész szoftvert használhatja. Reméljük elnyeri tetszését a program!

Urania Astrology Software

Urania Astrology Software

Urania offers broad range of astrological techniques, among them are synastry concentric charts up to 5 wheels, multiple composite up to 25 natal charts, broad range of transit and progress lists, comparison progressed lists, graphical bar transit lists 'in-orb period', astrocartography and cyclocartography with planets on asc and/or on horizon, aspect figures predefined figure set and advanced filter 'all figures', widest selection of house systems and exact house charts in many systems, widest range of objects that can be placed easily on wheel and in aspect grid, tabular ephemerides for a month that can include any set of 13 chosen objects, Jonas cycle dates, easy to learn industry standard menu driven graphical interface.

Innovatív asztrológiai program - Inner Sky Electrum

Innovatív asztrológiai program - Inner Sky Electrum

Az Inner Sky Electrum asztrológiai program együtt jelzi ki a tropikus zodiákust, a sziderikus zodiákust és a valódi csillagképi szektorokat, 'keleti', arab, indiai és kínai holdházakat stb. Különlegességeinek egyike a csillagatlaszokból ismert illusztrációk megjelenítése (Hevelius, Grotius, As-Sufi stb., valamint indiai, sumér és archaikus egyiptomi ábrázolások). Inekvális csillagképi szektorok, 'dinamikus fokok', primer direkciós modul és még sok egyéb extra...

Arab Holdházak és Csillagatlasz-illusztrációk  szoftvere

Arab Holdházak és Csillagatlasz-illusztrációk szoftvere

Az Inner Sky Electrum 1.0.0 asztrológiai program egyik különlegességeinek egyike a csillagatlaszokból ismert illusztrációk megjelenítése (Hevelius, Grotius, Kircher, As-Sufi, Abd al-Wahid, valamint indiai, sumér és archaikus egyiptomi ábrázolások). Emellett többféle arab holdház-rendszert is bemutat, és kijelzi azokat a csillagképek reális szektorában is.

Indiai Holdház (Nakshatra) asztrológiai program

Indiai Holdház (Nakshatra) asztrológiai program

Az Inner Sky Electrum az indai asztrológia (jyotish) hívei számára is tartogat meglepetéseket. Nem csupán az új és régi beosztásokon alapuló holdházakat prezentálja egyedi módon, hanem azok szektor-határait is bemutatja a tényleges csillagképek között - így Chandra égi utazása az ISE használatával plasztikus élménnyé válik. Emellett a szoftver valódi indiai csillagkép-illusztrációkat is kijelez a konstellációk sávjában.

Innovative Sidereal Astrology Software Lunar Mansion Software

Innovative Sidereal Astrology Software Lunar Mansion Software

Az Inner Sky Electrum horoszkóp szoftver a kínai asztrológia iránt elkötelezettek számára is számos különlegességeket tartogat. Esztétikus horoszkóp-ábráit, segédgrafikonjait, aspektáriumait, egyedülálló technikai megoldásait először látni kell, és csak azután érdemes beszélni róla.

Morinus - A primer direkciók szoftvere

Morinus - A primer direkciók szoftvere

A Morinus felhasználóbarát szoftver, GPLv3 licensszel. A svájci efemeridát használja, tehát nagyon pontos (Kr.e.5000 - Kr.u.5000). Minden olyan operációs rendszeren fut, ahol a Python értelmező (Linux, Unix, Windows, MacOS). Mindenki számára ajánlható, egyedülálló szoftver.

Intrepid Astrology Software

Intrepid Astrology Software

Az Intrepid Astrology szoftver elsősorban azoknak ajánlható, akik a horoszkópok dizájnját tartják legfontosabb szempontnak. Csak 800 éves intervallumban számol, és meglehetősen kevés prognosztikai eljárást tartalmaz. Mac és Windows alatt is fut.

Horostat asztrológiai program

Horostat asztrológiai program

A Horostat program hiánypótló módon az asztrológia statisztikai vizsgálatát helyezi előtérbe. A bolygók, fényszögek, születési sajátosságok, rendellenességek és életesemények közötti összefüggéseket igyekszik felfedni. Demo változata letölthető.

Hirdetés
Planetdance Software

Planetdance Software

A Planetdance ingyenes horoszkóp szoftver a holland Jean Cremers fejlesztésében. Az alapvető elvárásoknak megfelel, kijelzi a Chiront és a Lilithet is. Meglehetősen nagy földrajzi adatbázissal rendelkezik. Az asztrológiával nem túl régóta ismerkedő érdeklődőknek ajánlható elsősorban.

Logiciel Pholos

Logiciel Pholos

A Pholos több nyelven is hozzáférhető szoftver. A hagyományos planéták mellett kijelzi még a Chiront, a Cerest a Pallast, a Junót és a Vestát, az Erist,a Varunát, a Lilithet és a Selenét. 12- féle házrendszerrel rendelkezik. Ingyenes szoftver, és a maga kategóriájában kétségkívül tetszetős.

ZET Astrology Software

ZET Astrology Software

A ZET minden asztrológiával foglalkozó személy számára ismert program. Számos extrával rendelkezik, mégis a legnagyobb érdekessége a kurzor-szenzitív születési képlet, amely így nem csupán az időléptetővel, hanem az ábrán belülről is változtatható. Planetáriumot, számos asztronómiai adatot is tartalmaz.

WoW Asztrológiai Program

WoW Asztrológiai Program

A WOW főként az Egyesült Államokban népszerű program. Könnyen kezelhető, felhasználóbarát, színgazdag ábrákat szolgáltató program, valóban nem igényel semmiféle asztrológiai előismeretet a használata. Inkább az érdeklődők, mintsem a szakmabeliek programja.

WinStar Software

WinStar Software

A WinStar még mindig meghatározó szoftver az asztrológiai programok piacán. Sokoldalú és pontos program, mely azonban inkább a profi asztrológusoknak és az igényesebb felhasználóknak ajánlható, mintsem a gyors eredményekre és kiértékelésekre kíváncsi publikumnak.

Winning Times

Winning Times

A Winning Times a Matrix új szoftvere, mely így a WinStar után egy másik nagyon népszerű szoftvert is megalkotott. Noha mindössze a tranzitokra fókuszál, ötletes szoftver, szép, letisztult ábrákkal. Bárki hasznát veheti, profi és laikus érdeklődő egyaránt.

What Watch Asztrológiai Program

What Watch Asztrológiai Program

A What Watch azoknak készült elsősorban, akik már járatosak némileg az asztrológia berkeiben. Létezik letölthető demo verziója, továbbá rendelkezik egy terjedelmes tutorial-lal, mely a What Watch asztrológiai programban alkalmazott eljárások és számítások leírását tartalmazza.

Urano Millenium Software

Urano Millenium Software

Az Urano Millenium szoftver fejlesztője a bécsi Karlheinz Dotter. Noha a szoftver kevésbé ismert, műfajában mindenképpen az egyik legjobb. Elegáns megjelenésű horoszkóp-ábrák és figyelemre méltó prognosztikai arzenál jellemzi ezt a német nyelvű programot.

Tuti menü