Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horoszkóp szoftver linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Transits - Azimut35 [2. oldal]
részletek »

Horoszkóp szoftver képes leírás: Transits - Azimut35 [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: horoszkopszoftver.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Transits Software

Transits Software

Ingyenes és egyszerű kis applikáció, mely azonban még a professzionális asztrológusok számára is nyújthat bizonyos segítséget. A tranzitok orbis-szal együtt listázódnak ki, és meglehetősen bő szöveges kifejtés is tartozik hozzájuk.

Time Passages asztrológiai program

Time Passages asztrológiai program

A TimePassages asztrológiai program általában azt tudja, ami kategóriájának szoftvereivel szemben már elvárás (radix, tranzit, progressziók, szinasztria, értelmezések stb.) A nagyon szépre sikeredett asztrokartográfiai kijelző felülete viszont az átlagtól kissé eltérővé teszi.

Io Interpreter for Mac

Io Interpreter for Mac

Az Interpreter for Mac elsősorban az asztrológiával hobbi szinten foglalkozó személyek számára lett kifejlesztve. Mindenféle horoszkóptípushoz terjedelmes mennyiségű, automatikusan generált kifejtést csatol. Az igényelt operációs rendszere Mac, Windows alatt nem fut.

Timaeus 8 Software

Timaeus 8 Software

A Timaeus szoftver a tálcán jelenít meg különféle szimbólumokat, kijelzi a planetáris órákat, bolygók kelését, delelését és egyebeket. Be lehet állítani, hogy ezek bekövetkeztét hangjelzésekkel is a felhasználó tudtára adja. Egyedi szoftver.

Solar Fire Gold Software

Solar Fire Gold Software

Az 1992 óta fejlesztett ausztrál Solar Fire a világ egyik legnépszerűbb asztrológiai szoftvere. Nehéz lenne itt felsorolni opcióit, röviden azt mondhatjuk, hogy csaknem mindent tud, amire a nyugati asztrológia követőjének szüksége lehet, ráadásul nagyon precíz szoftver.

Regulus Platinum Program

Regulus Platinum Program

A Regulus asztrológiai program viszonylag új fejlesztés, és egyik különlegessége, hogy a svájci Huber módszerére épít. 'Basic', 'Student' és 'Professional' verzióval is rendelkezik. A különféle fényszög-alakzatok bemutatása és értelmezése teszi még egyedivé.

PlanetCode Software

PlanetCode Software

A PlanetCode szoftver mind a védikus, mind pedig a nyugati asztrológiai utat is követendőnek tartja a maga számára. Asztrológiai előrejelzéseiben elsősorban a bolygók házakban betöltött szerepére fókuszál. Trial verziója letölthető, és a szoftver vásárlás előtt kipróbálható.A szoftver mind a védikus, mind pedig a nyugati asztrológiai utat is követendőnek tartja a maga számára. Asztrológiai előrejelzéseiben elsősorban a bolygók házakban betöltött szerepére fókuszál. Trial verziója letölthető, és a szoftver vásárlás előtt kipróbálható.

Pegasus Astrology Software

Pegasus Astrology Software

A Pegasus a Kepler és a Sirius szoftverek kistestvére, és határozottan ajánlható az asztrológiával éppen csak mostanában ismerkedőknek. Kifejtő segédletekkel is rendelkezik, bár a beépített földrajzi adatbázis sokkal kisebb a profi szoftverek esetében megszokottnál.

Logiciel Orion-Astro

Logiciel Orion-Astro

Az Orion-Astro nagyon esztétikus kezelői felülettel rendelkező francia fejlesztésű program. Emellett bőséges szöveges értelmezést is nyújt, mindenfajta horoszkóp esetében. Külön érdekessége, hogy a holdházak bemutatására és értelmezésére nagy hangsúlyt fektet.

Hirdetés
My Star World - Astrology Program

My Star World - Astrology Program

A My Star World program elsősorban tranzitokat és szinasztrikus képleteket mutat be, így a potenciális felhasználók elsősorban a laikusok közül kerülhetnek ki. Az Egyesült Államokban mindenesetre nagyon népszerű ez a horoszkóp szoftver.

Lucky Days Software

Lucky Days Software

A Lucky Days egy nagyon puritán grafikus felülettel rendelkező tranzit-szoftver, mely a honlapján ki is próbálható. A bolygók különféle fényszögeit helyezi el egy naptár-formátú felületen, és hozzá némi szöveges kifejtést is nyújt támaszul. Az asztrológiával hobbi szinten foglalkozóknak ajánlható.

Kolev's Softwares

Kolev's Softwares

Rumen Kolev szoftvereit érdemes megismerni. Kolev a sumer-babyloniai asztrológia neves szakértője, amellett az ókori és középkori primer direkcióval kapcsolatos asztrológiai ismeretek rendszerezője. Honlapján több saját készítésű szoftver található, melyek az adott témákkal komolyabban foglalkozókhoz szólnak elsősorban.

JigSaw Astrology Program

JigSaw Astrology Program

A JigSaw v.2.2 asztrológiai program a különféle horoszkópok, személyek, életutak közötti összevetések segítségével elsősorban a professzionális asztrológusok számára lehet fontos eszköz. Van módszere a születési idő rektifikálására is.

Janus Astrology Software

Janus Astrology Software

Az új-zélandi fejlesztésű Janus asztrológiai szoftver az utóbbi évek egyik legnépszerűbb komplex horoszkóp programja. Nagyon pontos és nagy intervallumban számoló szoftver, a Svájci Efemeridát használja. Prognosztikai arzenálja különösen gazdag, primer direkciókra szakosodott modulja a világon az egyik legjobb.

Galiastro Software

Galiastro Software

A Galiastro a német nyelvterület legkedveltebb komplex asztrológiai szoftvere. Sokféle horoszkópkijelzést, nagyszámú segédhoroszkópot generál. Prognosztikai arzenálja figyelemre méltó. Az egyre népszerűbb Huber-módszert is alkalmazza. Demo változata letölthető.

DayWatch Asztrológiai Program

DayWatch Asztrológiai Program

A DayWatch a tranzitok innovatív bemutatását tűzte ki célul. Kalendárium-programnak nevezik fejlesztői, és ez abban az értelemben igaz, hogy naptár-formátumú felületen a napok mellé a különféle tranzitok bejegyződnek. Emellett persze számos extrát tud még, amelyek okán profi asztrológusok érdeklődését is magára vonzhatja.

Azimut35 Pro

Azimut35 Pro

Az Azimut35 Pro egy szöveges segédletekkel gazdagon ellátott francia fejlesztésű asztrológiai program. Az 1994 óta fejlesztett szoftver a kezdők, haladók és profik számára külön verziókkal rendelkezik. A Svájci Efemeridát használja, tehát több, mint 10 000 éves intervallumban adja meg a bolygóadatokat, a lehető legnagyobb pontossággal.

Tuti menü