Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horoszkóp szoftver linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Astrologue - Free [3. oldal]
részletek »

Horoszkóp szoftver képes leírás: Astrologue - Free [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: horoszkopszoftver.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Astrologue Software

Astrologue Software

Az Astrolog a legismertebb és legjobb ingyenesen letölthető szoftverek egyike. A Svájci Efemeridát használja, így az adatok pontosságával, a figyelembe vett idő-intervallum nagyságával sem lehet probléma. Felhasználóbarát szoftver, az asztrológia iránt nem régóta érdeklődők számára a legjobb választás, de a profik is szívesen használják.

Free Astrological Aspectarian

Free Astrological Aspectarian

Ez a Svájci Efemeridát használó ingyenes aspektárium-program hasznos lehet a professzionális asztrológusok és a szoftverfejlesztők számára is. Ekliptikai hosszúság és szélesség vonatkozásában listázza ki a fényszög-adatokat nem csupán a planéták, de a főbb aszteroidák kapcsán is.

Aureas Astro-PC asztrológiai program

Aureas Astro-PC asztrológiai program

A francia nyelvterület legnépszerűbb horoszkóp szoftverei, melyek angol és spanyol nyelven is hozzáférhetőek. Az Infociel és a Galilée különösen alkalmas asztrológiai program lehet professzionális asztrológusok számára. Sok esztétikus ábrát, szöveges magyarázatot is tartalmaznak.

ISE csillagismereti szoftver

ISE csillagismereti szoftver

Az ISE szoftver sokoldalúságáról bárki könnyen meggyőződhet. A különféle zodiákusokat a tényleges csillagképekkel együtt mutatja be, a kurzorral lekérdezhetőek az 'állócsillagok' asztronómiai adatai (is). Történelmi csillagatlasz- és zodiákus-illusztrációk kijelzése (illusztrációk: Indiától és Kínától Egyiptomon és Mezopotámián át a középkori Európáig). A középkori csillagbölcseleti hagyományokra (placidusi félívek) épülő primer direkciós modul, kínai, indiai, arab és szkíta holdházak...

Starry Night Software

Starry Night Software

A Starry Night szoftverek minden érdeklődő számára optimális lehetőséget kínálnak a csillagos ég titkainak és 'égi mechanikájának' megismerésére. Igazán esztétikus, felhasználóbarát és gyorsan megkedvelhető segédeszközök.

Carte du ciel

Carte du ciel

16 csillag és mély-ég katalógus használatával lehetséges a programmal csillagtérképeket készíteni. A bolygók, kisbolygók, üstökösök aktuális pozíciói követhetőek, a kisbolygók, üstökösök pályaadatai egyszerűen frissíthetőek. A program célja az, hogy a pontos megfigyelés érdekében különböző csillagtérképek elkészítésére nyíljon lehetőség. A rengeteg beállítási opció segít választani, például hogy melyik katalógust használd specifikusan vagy automatikusan, a csillagok és ködök színének és méretének kiválasztásában, a bolygók megjelenítésében, a címkék és a koordinátahálók megjelenítésében, a képek illesztésében, a láthatóság körülményeiben és még sok minden másban.

Stellarium Software

Stellarium Software

A Stellarium nyílt forráskódú planetárium szoftver. Realisztikusan, 3D-ben mutatja be az égboltot, amint szabad szemmel, binokulárral vagy csillagászati távcsővel szemléljük. 600 ezer csillag kijelzése, aszterizmusok és csillagképi illusztrációk megjelenítése is lehetséges.

Celestia - ingyenes csillagismereti szoftver

Celestia - ingyenes csillagismereti szoftver

A Celestia szoftverrel utazást tehetünk a világűrben. A szoftver segítségével bebarangolhatjuk a galaxist. A program élethű képet ad a Naprendszerről (számos kisbolygót is feltüntetve), közeli galaxisokról. Kiválaszthatunk égitesteket, amikhez el akarunk jutni. A programhoz kiegészítőket is letölthetünk, amikkel a mesterséges objektumokat vagy akár a 2001 Űrodüsszeia filmben szereplő űrhajókat is elhelyezhetjük az égen. A program arra is lehetőséget ad, hogy képeket, videókat mentsünk ki belőle.

Argus 4 Software

Argus 4 Software

A dán Laurids Pederson a nyolcvanas évek óta fejleszti szoftverét, melyet korábban Electric Ephemeris néven hozott forgalomba. Számos vonatkozásban innovatív szoftver, elsősorban professzionális asztrológusoknak ajánlható. Szekunder horoszkópokat megjelenítő modulja egyedülálló.

Hirdetés
Vedische Parashara Astrologie

Vedische Parashara Astrologie

A Parashara Astrologie népszerű német védikus asztrológiai szoftver. Sokoldalú és minden olyan számítást és megközelítési módot tartalmaz, amely alapvető fontosságú az asztrológiai ezen irányát választó érdeklődő számára.

  The Vedic Astrology Bookshelf

The Vedic Astrology Bookshelf

The Vedic Astrology Bookshelf egy régóta várt, nagyon hasznos szoftver, amely a klasszikus védikus szövegeket tartalmazza digitalizált formában. Mindenkinek ajánlható, és kikerülhetetlen azok számára, akik a jyotish asztrológiával mélyebben szeretnének foglalkozni.

Shri Muhurta Software

Shri Muhurta Software

A Shri Muhurta szoftver nem igényel semmiféle előzetes jártasságot és a Jyotish asztrológiához köthető előismereteket a használatához. Többféle Muhurta technikát alkalmaz, és kilistázza a szóban forgó eseményhez leginkább alkalmas időpontokat és dátumokat.

Shri Jyotish Star Software

Shri Jyotish Star Software

A Shri Jyotish Star szoftver segít megismerni és alkalmazni a védikus asztrológiai rendszert. Hatalmas földrajzi adatbázissal rendelkezik, és nagy intervallumban számítja ki pontosan a kért adatokat. Felhasználóbarát szoftver, amely gyorsan kedveltté vált a Jyotish asztrológia berkeiben.

Prashna

Prashna

A Prashna egy kategóriáján belül kevésbé ismert német szoftver, mely azonban letisztult ábráival és újszerű megoldásaival felhívja magára a figyelmet. Minden védikus asztrológiában alapvető technikát alkalmaz, nagy intervallumban és pontosan számol.

Parashara Light

Parashara Light

A Parashara's Light szoftver napjaink talán legnépszerűbb védikus asztrológiai szoftvere, mely kezdőnek és profinak egyaránt ajánlható. A Shri Muhurta és A Bookshelf szoftverekkel együtt komplett elektronikus segédanyag a Jyotish iránt elkötelezettek számára.

Muhurta Explorer

Muhurta Explorer

A Muhurta Explorer szoftver a védikus elekcionális asztrológia hagyományán alapul. A szoftver megkeresi az adott cselekvés megtételéhez leginkább megfelelő időpontot a védikus alapelvek és a Panchaang hindu kalendárium alapján.

Free Janam Kundali

Free Janam Kundali

Az MB Free Janam Kundali szoftver ingyenesen letölthető több honlapról is. Mind észak indiai. mind pedig dél-indiai horoszkóp-ábrák készítésére alkalmas. Egyszerű, könnyen kezelhető szoftver, mely inkább a védikus asztrológiát kevésbé ismerő tanulók számára ajánlható.

Tuti menü