Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horoszkóp szoftver linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Free - MB Free [4. oldal]
részletek »

Horoszkóp szoftver képes leírás: Free - MB Free [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: horoszkopszoftver.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Free Rashi Chart

Free Rashi Chart

Az MB Free Vedic Astrology szoftver dél-indiai stílusú horoszkóp-ábrákat készít. Ingyenes asztrológiai szoftver, így erényeit nyilvánvalóan nem érdemes a fizetős programokkal összemérni. Viszont mindenki számára ajánlható, aki meg kíván ismerkedni a hindu asztrológiával.

Maitreya Astrology Software

Maitreya Astrology Software

A Maitreya ingyenes szoftver, mely nem csupán a hindu, hanem a nyugati asztrológiai hagyományt is figyelembe veszi. Most már magyar fordítással rendelkező védikus/nyugati asztrológiai program. Windows és Linux verzió is létezik, mindkettő ingyenes.

	 JyothishaDeepthiPanchangam

JyothishaDeepthiPanchangam

A JyothishaDeepthiPanchangam a tamil Keralában fejlesztett, angol nyelvű védikus asztrológiai program. Nagy földrajzi adatbázissal rendelkezik, de mindössze csak 1800 éves intervallumban számít adatokat. A hozzáférhető képek alapján esztétikus ábrák megjelenítésére képes szoftver.

Horosoft Indian Astrology

Horosoft Indian Astrology

A Horosoft védikus szoftver az utóbbi időkben egyre népszerűbbé vált. Rendelkezik 'Standard' és 'Professional' verzióval is, utóbbi minden lényeges számítási módot felvonultat. Ábrái sokrétűek és nagyon esztétikusak. Mindenki érdeklődő számára ajánlható szoftver.

Haydn's Jyotish Software

Haydn's Jyotish Software

A Haydn's Jyotish szoftver felhasználóbarát védikus asztrológiai program, amelynek legnagyobb különlegessége a James Braha által írt magyarázó szöveg. A Haydn's Jyotish az egyik legbővebben interpretáló szoftver a kategóriájában.

Digital Jyotish

Digital Jyotish

A Digital Jyotish a védikus asztrológia berkein belül széles körben ismert program. Minden igényt kielégítő megjelenés, kiterjedt funkciók és pontos számítások jellemzik, annál is inkább, mert a Svájci Efemeridát használja fel kalkulációihoz.

Bengali Astrology Software

Bengali Astrology Software

A Bengali Astrology szoftver egyaránt készít dél-indiai és észak-indiai stílusú horoszkóp-ábrákat. Ingyenes program, mely szöveges kiértékeléseket is nyújt. Ajánlható minden érdeklődő számára, de elsősorban a jyotish asztrológiában kevésbé jártas tanulók profitálhatnak belőle.

Astro-Kundali

Astro-Kundali

Az Astro-Kundali az indiai Dr. Rajiv C. Karekar szoftvere, aki szeretné a védikus asztrológiát a lehető legszélesebb rétegek számára elérhetővé tenni. A szoftvernek létezik letölthető demo verziója is. Minden védikus asztrológiában alapvető eljárás és számítás megtalálható benne.

Kabbalah Astrology Software

Kabbalah Astrology Software

Az ősi zsidó hagyományban tíz látható és egy láthatatlan szféra található. A tíz látható: Malkhuth, Yesod, Netzach, Hod, Tiphereth, Gevurah, Chesed, Binah, Chokmah and Keter; és a láthatatlan a Da'at nevű sephiroth. Mindegyik saját őrzőangyallal rendelkezik, amely az élet specifikus területein nyilvánítja meg a hatását.

Hirdetés
Iranian Astrology Software

Iranian Astrology Software

Az MB Iranian Astrology szoftver az ősi perzsa asztrológiai hagyomány alapelvein nyugszik, és az érdeklődő számára feltárja a szülött jellemvonásait a pontos születési idő ismeretében. Ingyen letölthető, egyszerűen kezelhető horoszkóp szoftver.

MB Egyptian Astrology Compatibility

MB Egyptian Astrology Compatibility

A csillagok az ókori egyiptomiakat is elbűvölték. Különös érdeklődéssel fordultak az asztrológia felé, és az isteneik is fontos szerepet játszottak életükben. Nem tűnik indokolatlannak, ha a tizenkét zodiákus jegyet tizenkét egyiptomi istenségnek feleltetjük meg, amint ez a szoftver is teszi.

MB Arabic Lunar Mansions Software

MB Arabic Lunar Mansions Software

A tizenkét nap-jegy mellett az asztrológiai hagyományok számon tartják a Hold látszó mozgásának útján figyelembe veendő huszonnyolc (vagy huszonhét) Hold-állomást vagy Holdházat is. Az arab hagyomány különlegesen fontos szerepet tulajdonít ezeknek a holdházaknak, melyeket Manazil-nak nevez.

Arabic Astrology Software

Arabic Astrology Software

Az MB Arabic Astrology szoftver a szülött horoszkópjának jegybeli erényeit és gyengeségeit mutatja be. Egyszerű, könnyen kezelhető ingyenes asztrológiai program, mely Help fájllal is rendelkezik az érdeklődő horoszkópjának minél teljesebb megértéséhez.

Mayan Birth Chart

Mayan Birth Chart

A maja princípiumokon nyugvó születési horoszkóp hasonlóságokat mutat az európai asztrológiai megközelítésekkel is, noha nyilvánvalóan megvannak közöttük a különbözőségek is. A maja horoszkópban kiemelkedő szerep jut a négy égtájnak, amelyek által alkotott négyszög középpontját a szimbolikus születésnek felelteti meg.

MB Native Amerikai Astrology Software

MB Native Amerikai Astrology Software

Az MB Free Native American horoszkóp szoftverből gyorsan és könnyen megismerheti a szülött amerikai indián zodiákusának pontos jegyét. Amellett ez a program bőséges interpretációt is nyújt a közép-amerikai zodiákus jobb megismeréséhez.

MB Mayan Astrology Software

MB Mayan Astrology Software

Az MB Mayan Astrology szoftver a szülött maja zodiákus jegyét határozza meg. Részletes szöveges segédletet is nyújt a minél hatékonyabb kiértékeléshez. (Karaktervonások meghatározása, drágakő-analógiák és még sok egyéb jellegzetesség.)

MB Free Aztec Astrology

MB Free Aztec Astrology

Az MB Free Aztec Astrology szoftver a születési időből határozza meg a megfelelő azték nap-szimbólumot. Bőséges szöveganyag segít a minél jobb megértéshez, rámutatva a szülött pozitív és negatív jellemvonásaira.

Tuti menü