Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horoszkóp szoftver linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mayan - Jagannatha [5. oldal]
részletek »

Horoszkóp szoftver képes leírás: Mayan - Jagannatha [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: horoszkopszoftver.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Mayan Life Path Astrology Report

Mayan Life Path Astrology Report

Az olmékokok, toltékok, maják, zapotékok és aztékok már jóval az európaiak érkezése előtt is fejlett naptári rendszerekkel rendelkeztek. A különféle időbeli ciklusokból leszűrt megfigyeléseket az emberi életút vonatkozásában is alkalmazták.

MB Chinese Astrology Software

MB Chinese Astrology Software

Az MB Chinese Astrology Software a hagyományos kínai asztrológiára és a Ji-Kingre fókuszál. Nem helyezi előtérbe az esztétikus megjelenést, egyszerű kezelői felülettel rendelkezik. On-line Help fájl is tartozik hozzá. Ingyenes és könnyen kezelhető horoszkóp szoftver.

Tu Vi - traditional chinese astrology software

Tu Vi - traditional chinese astrology software

Autentikus kínai horoszkóp szoftver, mely eredeti távol-keleti értelmezéseket is fűz az esztétikusan megjeleníthető ábrázolásokhoz, nagy intervallumban és pontosan számítja ki az égi objektumok pozícióit. Külön modul követi nyomon a bolygók tényleges mozgását.

Chinese Fortune Angel Premium Version

Chinese Fortune Angel Premium Version

A Fortune Angel PC Premium szoftver azok számára különösen ajánlott, akik a napi, havi és évi előrejelzések iránt érdeklődnek elsősorban. A Premium verzió számukra azért is ajánlható, mert bőséges szöveges segédlettel is rendelkezik.

Software für Chinesische Astrologie

Software für Chinesische Astrologie

Tradicionális kínai horoszkóp a modern idők emberének igényeit messzemenően figyelembe véve. Kifogástalanul pontos bolygóadatok és esztétikus ábrák. A kínai horoszkópok kapcsán felvethető összes fontos számítást és kiértékelést tartalmazza.

Feng Shui professional software

Feng Shui professional software

Professzionális szoftver, mely mégis könnyen és gyorsan szolgáltatja mindazokat az adatokat, amelyek, amelyek a Feng Shui kiértékeléshez szükségesek. Nagy mennyiségű információt tartalmaz a tradicionális Feng Shui idejéből.

Cosma - Software für Chinesische Astrologie

Cosma - Software für Chinesische Astrologie

Komplex kínai horoszkóp szoftver, mely a Feng Shui-ra, az Öt Elem asztrológiájára és a Ji Kingre épül. Az Atelier Sulai fejlesztése. Esztétikus megjelenésű, sokoldalú program, mely rendelkezik a honlapról letölthető demo változattal is.

Chinese Lunar Calendar

Chinese Lunar Calendar

A kínai asztrológia Nyugaton elsősorban a 12 állatjegyről ismert, de ezek a horoszkópnak csak egyetlen, első közelítését jelentik. A kínai naptár ugyanis a holdfázisokra épül: a holdévben 12, nagyjából 29 és fél napos hónap van. A kerekítés kedvéért hasonlóan a nyugati naptárhoz, 6 darab 29 napos kishónap, és 6 darab 30 napos nagyhónapra tagolódik. Körülbelül 3 évenként pedig megtoldják egy kiegészítő hónappal, de ezek nem szabályosan követik egymást. A kínai holdév általában később kezdődik, mint a nyugati napév.

Astro-YiKing

Astro-YiKing

A Ji-Csing a természeti törvények felismerésén keresztül rávezeti olvasóját a világegyetem működésére és a Tao szerinti élettel való harmóniára, valamint a helyes gondolkodásra. Egy olyan rendszert nyújt, ami szimbólumok segítségével magyarázza meg, miként történnek a dolgok a világban és az emberben. A szimbólum megragadásának, a jóslat kifejtésének eszközeként a cickafarkkóró szárából készült pálcikákat használták. Ez az egyetlen olyan könyv, amely túlélte a kínai civilizáció minden korszakát (több könyvégetést is).

Hirdetés
AstroPalais V3.0 - Logiciel Astrologie Chinoise

AstroPalais V3.0 - Logiciel Astrologie Chinoise

Az AstroPalais szoftver kiszámítja a születési óra és év állatjegyét, Zi-Wei, Ba-zi témák megjelenítésével. Feng Shui elemzést is tartalmaz, hogy a felhasználó minél mélyebben érthesse meg a kínai asztrológia alapvető megközelítési módozatait.

SymSolon Asztrológiai Szoftver

SymSolon Asztrológiai Szoftver

A SymSolon program a Symbolon-kártya inspirációjából született. A szoftver egy adott dátumnak megfelelően kiszámolja a planéták és a csillagok helyzetét és Symbolon-kártyák segítségével ábrázolja a konstelláció asztrológiai jelentéstartalmát. Mindemellett képes a hagyományos körkörös vagy négyzetes elrendezésű horoszkóp kijelzésére is.

Placidus asztrológiai szoftver

Placidus asztrológiai szoftver

A Placidus asztrológiai rendszer neve jóformán minden magyar asztrológiával foglalkozó számára ismert. A program rendkívüli sokoldalúsága és széleskörű személyre szabhatósága miatt nagyon sokan szeretik, és mind a mai napig az egyik legelterjedtebben használt asztrológiai szoftver Magyarországon, sőt több külföldi országba (Németország, Anglia, USA, ...) is eljutott.

Kínai asztrológiai szoftver

Kínai asztrológiai szoftver

A Feng-Shui program elkészítésének célja az volt, hogy segítségével gyorsan el lehet készíteni az asztrológiai számításokat, a személyi részt a Repülő Csillag alapján. Segítséget nyújt egy teljes lakás, ház, iroda, vagy munkahely Feng-Shui felméréséhez szükséges írásos dokumentáció elkészítéséhez. A program futásához mindössze a Microsoft Office csomagra van szükség (Word és Excel).

Astrologos4free

Astrologos4free

Horoszkópokat, asztrogrammokat, illetve ezek mellé hangfelvételt is készíthetünk az Astrologos4Free horoszkóp szoftverrel. Adatlapok, analitikus horoszkóp összerakása, fokértékek mutatása, nyomtatás, mentés és rövid magyar segítség található ebben az ingyenesen letölthető, könnyen kezelhető programban.

Purple Star Astrology Software

Purple Star Astrology Software

A kínai Bíborcsillag Asztrológia leírja a szülött jelenét, jövőjét és múltját a tizenkét életterület vonatkozásában (Sors, Jólét, Szerelem, Hivatás, Egészség, Gyermekek, Szülők stb. Előrejelzi a az életciklusokat, a sorsfordító életeseményeket. A Bíborcsillag módszer a Szung-dinasztia korától eredeztethető (i. sz.980- 1280).

The Imperial Astrologer

The Imperial Astrologer

Izgalmas kínai asztrológiai program, mely a Négy Pillér Sorsanalízis alapján jeleníti meg a horoszkópot , és bőséges értelmezést is nyújt. Bemutatja a születés órájának, napjának, hónapjának és évének elemi és animalisztikus energiáit. Ki-ki megismerheti saját Sors-palotáit.

Jagannatha Hora

Jagannatha Hora

A Jagannatha Hora szoftvert P.V.R. Narasimha Rao fejlesztette. Eredeti indiai (tamil) védikus asztrológiai program, így nyilvánvalóan bizonyos vonatkozásokban a legautentikusabbak egyike. Az alkalmazott technikák és funkciók felsorolása külön oldalt tesz ki, és részletességük magáért beszél.

Tuti menü