Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kínai horoszkóp szoftver képes leírás - Horoszkóp szoftver.tlap.hu
részletek »

Kínai horoszkóp szoftver - Horoszkóp szoftver.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkopszoftver.tlap.hu » Kínai horoszkóp szoftver
Keresés
Találatok száma - 12 db
Innovative Sidereal Astrology Software Lunar Mansion Software

Innovative Sidereal Astrology Software Lunar Mansion Software

Az Inner Sky Electrum horoszkóp szoftver a kínai asztrológia iránt elkötelezettek számára is számos különlegességeket tartogat. Esztétikus horoszkóp-ábráit, segédgrafikonjait, aspektáriumait, egyedülálló technikai megoldásait először látni kell, és csak azután érdemes beszélni róla.

MB Chinese Astrology Software

MB Chinese Astrology Software

Az MB Chinese Astrology Software a hagyományos kínai asztrológiára és a Ji-Kingre fókuszál. Nem helyezi előtérbe az esztétikus megjelenést, egyszerű kezelői felülettel rendelkezik. On-line Help fájl is tartozik hozzá. Ingyenes és könnyen kezelhető horoszkóp szoftver.

Tu Vi - traditional chinese astrology software

Tu Vi - traditional chinese astrology software

Autentikus kínai horoszkóp szoftver, mely eredeti távol-keleti értelmezéseket is fűz az esztétikusan megjeleníthető ábrázolásokhoz, nagy intervallumban és pontosan számítja ki az égi objektumok pozícióit. Külön modul követi nyomon a bolygók tényleges mozgását.

Chinese Fortune Angel Premium Version

Chinese Fortune Angel Premium Version

A Fortune Angel PC Premium szoftver azok számára különösen ajánlott, akik a napi, havi és évi előrejelzések iránt érdeklődnek elsősorban. A Premium verzió számukra azért is ajánlható, mert bőséges szöveges segédlettel is rendelkezik.

Software für Chinesische Astrologie

Software für Chinesische Astrologie

Tradicionális kínai horoszkóp a modern idők emberének igényeit messzemenően figyelembe véve. Kifogástalanul pontos bolygóadatok és esztétikus ábrák. A kínai horoszkópok kapcsán felvethető összes fontos számítást és kiértékelést tartalmazza.

Feng Shui professional software

Feng Shui professional software

Professzionális szoftver, mely mégis könnyen és gyorsan szolgáltatja mindazokat az adatokat, amelyek, amelyek a Feng Shui kiértékeléshez szükségesek. Nagy mennyiségű információt tartalmaz a tradicionális Feng Shui idejéből.

Cosma - Software für Chinesische Astrologie

Cosma - Software für Chinesische Astrologie

Komplex kínai horoszkóp szoftver, mely a Feng Shui-ra, az Öt Elem asztrológiájára és a Ji Kingre épül. Az Atelier Sulai fejlesztése. Esztétikus megjelenésű, sokoldalú program, mely rendelkezik a honlapról letölthető demo változattal is.

Chinese Lunar Calendar

Chinese Lunar Calendar

A kínai asztrológia Nyugaton elsősorban a 12 állatjegyről ismert, de ezek a horoszkópnak csak egyetlen, első közelítését jelentik. A kínai naptár ugyanis a holdfázisokra épül: a holdévben 12, nagyjából 29 és fél napos hónap van. A kerekítés kedvéért hasonlóan a nyugati naptárhoz, 6 darab 29 napos kishónap, és 6 darab 30 napos nagyhónapra tagolódik. Körülbelül 3 évenként pedig megtoldják egy kiegészítő hónappal, de ezek nem szabályosan követik egymást. A kínai holdév általában később kezdődik, mint a nyugati napév.

Astro-YiKing

Astro-YiKing

A Ji-Csing a természeti törvények felismerésén keresztül rávezeti olvasóját a világegyetem működésére és a Tao szerinti élettel való harmóniára, valamint a helyes gondolkodásra. Egy olyan rendszert nyújt, ami szimbólumok segítségével magyarázza meg, miként történnek a dolgok a világban és az emberben. A szimbólum megragadásának, a jóslat kifejtésének eszközeként a cickafarkkóró szárából készült pálcikákat használták. Ez az egyetlen olyan könyv, amely túlélte a kínai civilizáció minden korszakát (több könyvégetést is).

Hirdetés
AstroPalais V3.0 - Logiciel Astrologie Chinoise

AstroPalais V3.0 - Logiciel Astrologie Chinoise

Az AstroPalais szoftver kiszámítja a születési óra és év állatjegyét, Zi-Wei, Ba-zi témák megjelenítésével. Feng Shui elemzést is tartalmaz, hogy a felhasználó minél mélyebben érthesse meg a kínai asztrológia alapvető megközelítési módozatait.

Purple Star Astrology Software

Purple Star Astrology Software

A kínai Bíborcsillag Asztrológia leírja a szülött jelenét, jövőjét és múltját a tizenkét életterület vonatkozásában (Sors, Jólét, Szerelem, Hivatás, Egészség, Gyermekek, Szülők stb. Előrejelzi a az életciklusokat, a sorsfordító életeseményeket. A Bíborcsillag módszer a Szung-dinasztia korától eredeztethető (i. sz.980- 1280).

The Imperial Astrologer

The Imperial Astrologer

Izgalmas kínai asztrológiai program, mely a Négy Pillér Sorsanalízis alapján jeleníti meg a horoszkópot , és bőséges értelmezést is nyújt. Bemutatja a születés órájának, napjának, hónapjának és évének elemi és animalisztikus energiáit. Ki-ki megismerheti saját Sors-palotáit.

Tuti menü