Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi asztrológiai program képes leírás - Horoszkóp szoftver.tlap.hu
részletek »

Külföldi asztrológiai program - Horoszkóp szoftver.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkopszoftver.tlap.hu » Külföldi asztrológiai program
Keresés
Találatok száma - 34 db
Urania Astrology Software

Urania Astrology Software

Urania offers broad range of astrological techniques, among them are synastry concentric charts up to 5 wheels, multiple composite up to 25 natal charts, broad range of transit and progress lists, comparison progressed lists, graphical bar transit lists 'in-orb period', astrocartography and cyclocartography with planets on asc and/or on horizon, aspect figures predefined figure set and advanced filter 'all figures', widest selection of house systems and exact house charts in many systems, widest range of objects that can be placed easily on wheel and in aspect grid, tabular ephemerides for a month that can include any set of 13 chosen objects, Jonas cycle dates, easy to learn industry standard menu driven graphical interface.

Innovatív asztrológiai program - Inner Sky Electrum

Innovatív asztrológiai program - Inner Sky Electrum

Az Inner Sky Electrum asztrológiai program együtt jelzi ki a tropikus zodiákust, a sziderikus zodiákust és a valódi csillagképi szektorokat, 'keleti', arab, indiai és kínai holdházakat stb. Különlegességeinek egyike a csillagatlaszokból ismert illusztrációk megjelenítése (Hevelius, Grotius, As-Sufi stb., valamint indiai, sumér és archaikus egyiptomi ábrázolások). Inekvális csillagképi szektorok, 'dinamikus fokok', primer direkciós modul és még sok egyéb extra...

Intrepid Astrology Software

Intrepid Astrology Software

Az Intrepid Astrology szoftver elsősorban azoknak ajánlható, akik a horoszkópok dizájnját tartják legfontosabb szempontnak. Csak 800 éves intervallumban számol, és meglehetősen kevés prognosztikai eljárást tartalmaz. Mac és Windows alatt is fut.

Horostat asztrológiai program

Horostat asztrológiai program

A Horostat program hiánypótló módon az asztrológia statisztikai vizsgálatát helyezi előtérbe. A bolygók, fényszögek, születési sajátosságok, rendellenességek és életesemények közötti összefüggéseket igyekszik felfedni. Demo változata letölthető.

Planetdance Software

Planetdance Software

A Planetdance ingyenes horoszkóp szoftver a holland Jean Cremers fejlesztésében. Az alapvető elvárásoknak megfelel, kijelzi a Chiront és a Lilithet is. Meglehetősen nagy földrajzi adatbázissal rendelkezik. Az asztrológiával nem túl régóta ismerkedő érdeklődőknek ajánlható elsősorban.

Logiciel Pholos

Logiciel Pholos

A Pholos több nyelven is hozzáférhető szoftver. A hagyományos planéták mellett kijelzi még a Chiront, a Cerest a Pallast, a Junót és a Vestát, az Erist,a Varunát, a Lilithet és a Selenét. 12- féle házrendszerrel rendelkezik. Ingyenes szoftver, és a maga kategóriájában kétségkívül tetszetős.

ZET Astrology Software

ZET Astrology Software

A ZET minden asztrológiával foglalkozó személy számára ismert program. Számos extrával rendelkezik, mégis a legnagyobb érdekessége a kurzor-szenzitív születési képlet, amely így nem csupán az időléptetővel, hanem az ábrán belülről is változtatható. Planetáriumot, számos asztronómiai adatot is tartalmaz.

WoW Asztrológiai Program

WoW Asztrológiai Program

A WOW főként az Egyesült Államokban népszerű program. Könnyen kezelhető, felhasználóbarát, színgazdag ábrákat szolgáltató program, valóban nem igényel semmiféle asztrológiai előismeretet a használata. Inkább az érdeklődők, mintsem a szakmabeliek programja.

WinStar Software

WinStar Software

A WinStar még mindig meghatározó szoftver az asztrológiai programok piacán. Sokoldalú és pontos program, mely azonban inkább a profi asztrológusoknak és az igényesebb felhasználóknak ajánlható, mintsem a gyors eredményekre és kiértékelésekre kíváncsi publikumnak.

Hirdetés
Winning Times

Winning Times

A Winning Times a Matrix új szoftvere, mely így a WinStar után egy másik nagyon népszerű szoftvert is megalkotott. Noha mindössze a tranzitokra fókuszál, ötletes szoftver, szép, letisztult ábrákkal. Bárki hasznát veheti, profi és laikus érdeklődő egyaránt.

What Watch Asztrológiai Program

What Watch Asztrológiai Program

A What Watch azoknak készült elsősorban, akik már járatosak némileg az asztrológia berkeiben. Létezik letölthető demo verziója, továbbá rendelkezik egy terjedelmes tutorial-lal, mely a What Watch asztrológiai programban alkalmazott eljárások és számítások leírását tartalmazza.

Urano Millenium Software

Urano Millenium Software

Az Urano Millenium szoftver fejlesztője a bécsi Karlheinz Dotter. Noha a szoftver kevésbé ismert, műfajában mindenképpen az egyik legjobb. Elegáns megjelenésű horoszkóp-ábrák és figyelemre méltó prognosztikai arzenál jellemzi ezt a német nyelvű programot.

Transits Software

Transits Software

Ingyenes és egyszerű kis applikáció, mely azonban még a professzionális asztrológusok számára is nyújthat bizonyos segítséget. A tranzitok orbis-szal együtt listázódnak ki, és meglehetősen bő szöveges kifejtés is tartozik hozzájuk.

Time Passages asztrológiai program

Time Passages asztrológiai program

A TimePassages asztrológiai program általában azt tudja, ami kategóriájának szoftvereivel szemben már elvárás (radix, tranzit, progressziók, szinasztria, értelmezések stb.) A nagyon szépre sikeredett asztrokartográfiai kijelző felülete viszont az átlagtól kissé eltérővé teszi.

Io Interpreter for Mac

Io Interpreter for Mac

Az Interpreter for Mac elsősorban az asztrológiával hobbi szinten foglalkozó személyek számára lett kifejlesztve. Mindenféle horoszkóptípushoz terjedelmes mennyiségű, automatikusan generált kifejtést csatol. Az igényelt operációs rendszere Mac, Windows alatt nem fut.

Timaeus 8 Software

Timaeus 8 Software

A Timaeus szoftver a tálcán jelenít meg különféle szimbólumokat, kijelzi a planetáris órákat, bolygók kelését, delelését és egyebeket. Be lehet állítani, hogy ezek bekövetkeztét hangjelzésekkel is a felhasználó tudtára adja. Egyedi szoftver.

Solar Fire Gold Software

Solar Fire Gold Software

Az 1992 óta fejlesztett ausztrál Solar Fire a világ egyik legnépszerűbb asztrológiai szoftvere. Nehéz lenne itt felsorolni opcióit, röviden azt mondhatjuk, hogy csaknem mindent tud, amire a nyugati asztrológia követőjének szüksége lehet, ráadásul nagyon precíz szoftver.

Tuti menü