Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi asztrológiai program képes leírás: Regulus - Asztrológia [2. oldal]
részletek »

Külföldi asztrológiai program: Regulus - Asztrológia [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: horoszkopszoftver.tlap.hu » Külföldi asztrológiai program
Keresés
Találatok száma - 34 db
Regulus Platinum Program

Regulus Platinum Program

A Regulus asztrológiai program viszonylag új fejlesztés, és egyik különlegessége, hogy a svájci Huber módszerére épít. 'Basic', 'Student' és 'Professional' verzióval is rendelkezik. A különféle fényszög-alakzatok bemutatása és értelmezése teszi még egyedivé.

PlanetCode Software

PlanetCode Software

A PlanetCode szoftver mind a védikus, mind pedig a nyugati asztrológiai utat is követendőnek tartja a maga számára. Asztrológiai előrejelzéseiben elsősorban a bolygók házakban betöltött szerepére fókuszál. Trial verziója letölthető, és a szoftver vásárlás előtt kipróbálható.A szoftver mind a védikus, mind pedig a nyugati asztrológiai utat is követendőnek tartja a maga számára. Asztrológiai előrejelzéseiben elsősorban a bolygók házakban betöltött szerepére fókuszál. Trial verziója letölthető, és a szoftver vásárlás előtt kipróbálható.

Pegasus Astrology Software

Pegasus Astrology Software

A Pegasus a Kepler és a Sirius szoftverek kistestvére, és határozottan ajánlható az asztrológiával éppen csak mostanában ismerkedőknek. Kifejtő segédletekkel is rendelkezik, bár a beépített földrajzi adatbázis sokkal kisebb a profi szoftverek esetében megszokottnál.

Logiciel Orion-Astro

Logiciel Orion-Astro

Az Orion-Astro nagyon esztétikus kezelői felülettel rendelkező francia fejlesztésű program. Emellett bőséges szöveges értelmezést is nyújt, mindenfajta horoszkóp esetében. Külön érdekessége, hogy a holdházak bemutatására és értelmezésére nagy hangsúlyt fektet.

My Star World - Astrology Program

My Star World - Astrology Program

A My Star World program elsősorban tranzitokat és szinasztrikus képleteket mutat be, így a potenciális felhasználók elsősorban a laikusok közül kerülhetnek ki. Az Egyesült Államokban mindenesetre nagyon népszerű ez a horoszkóp szoftver.

Lucky Days Software

Lucky Days Software

A Lucky Days egy nagyon puritán grafikus felülettel rendelkező tranzit-szoftver, mely a honlapján ki is próbálható. A bolygók különféle fényszögeit helyezi el egy naptár-formátú felületen, és hozzá némi szöveges kifejtést is nyújt támaszul. Az asztrológiával hobbi szinten foglalkozóknak ajánlható.

Kolev's Softwares

Kolev's Softwares

Rumen Kolev szoftvereit érdemes megismerni. Kolev a sumer-babyloniai asztrológia neves szakértője, amellett az ókori és középkori primer direkcióval kapcsolatos asztrológiai ismeretek rendszerezője. Honlapján több saját készítésű szoftver található, melyek az adott témákkal komolyabban foglalkozókhoz szólnak elsősorban.

JigSaw Astrology Program

JigSaw Astrology Program

A JigSaw v.2.2 asztrológiai program a különféle horoszkópok, személyek, életutak közötti összevetések segítségével elsősorban a professzionális asztrológusok számára lehet fontos eszköz. Van módszere a születési idő rektifikálására is.

Janus Astrology Software

Janus Astrology Software

Az új-zélandi fejlesztésű Janus asztrológiai szoftver az utóbbi évek egyik legnépszerűbb komplex horoszkóp programja. Nagyon pontos és nagy intervallumban számoló szoftver, a Svájci Efemeridát használja. Prognosztikai arzenálja különösen gazdag, primer direkciókra szakosodott modulja a világon az egyik legjobb.

Hirdetés
Galiastro Software

Galiastro Software

A Galiastro a német nyelvterület legkedveltebb komplex asztrológiai szoftvere. Sokféle horoszkópkijelzést, nagyszámú segédhoroszkópot generál. Prognosztikai arzenálja figyelemre méltó. Az egyre népszerűbb Huber-módszert is alkalmazza. Demo változata letölthető.

DayWatch Asztrológiai Program

DayWatch Asztrológiai Program

A DayWatch a tranzitok innovatív bemutatását tűzte ki célul. Kalendárium-programnak nevezik fejlesztői, és ez abban az értelemben igaz, hogy naptár-formátumú felületen a napok mellé a különféle tranzitok bejegyződnek. Emellett persze számos extrát tud még, amelyek okán profi asztrológusok érdeklődését is magára vonzhatja.

Azimut35 Pro

Azimut35 Pro

Az Azimut35 Pro egy szöveges segédletekkel gazdagon ellátott francia fejlesztésű asztrológiai program. Az 1994 óta fejlesztett szoftver a kezdők, haladók és profik számára külön verziókkal rendelkezik. A Svájci Efemeridát használja, tehát több, mint 10 000 éves intervallumban adja meg a bolygóadatokat, a lehető legnagyobb pontossággal.

Astrologue Software

Astrologue Software

Az Astrolog a legismertebb és legjobb ingyenesen letölthető szoftverek egyike. A Svájci Efemeridát használja, így az adatok pontosságával, a figyelembe vett idő-intervallum nagyságával sem lehet probléma. Felhasználóbarát szoftver, az asztrológia iránt nem régóta érdeklődők számára a legjobb választás, de a profik is szívesen használják.

Free Astrological Aspectarian

Free Astrological Aspectarian

Ez a Svájci Efemeridát használó ingyenes aspektárium-program hasznos lehet a professzionális asztrológusok és a szoftverfejlesztők számára is. Ekliptikai hosszúság és szélesség vonatkozásában listázza ki a fényszög-adatokat nem csupán a planéták, de a főbb aszteroidák kapcsán is.

Aureas Astro-PC asztrológiai program

Aureas Astro-PC asztrológiai program

A francia nyelvterület legnépszerűbb horoszkóp szoftverei, melyek angol és spanyol nyelven is hozzáférhetőek. Az Infociel és a Galilée különösen alkalmas asztrológiai program lehet professzionális asztrológusok számára. Sok esztétikus ábrát, szöveges magyarázatot is tartalmaznak.

Argus 4 Software

Argus 4 Software

A dán Laurids Pederson a nyolcvanas évek óta fejleszti szoftverét, melyet korábban Electric Ephemeris néven hozott forgalomba. Számos vonatkozásban innovatív szoftver, elsősorban professzionális asztrológusoknak ajánlható. Szekunder horoszkópokat megjelenítő modulja egyedülálló.

Asztrológia - teljesen újszerűen

Asztrológia - teljesen újszerűen

Asztrológia teljesen újszerűen megjelenítve - mégis a sok ezer éves csillagbölcseletre alapozva. Az egyetlen út ahol a maga valóságában is szemlélheti a planétákat és az égi objektumokat. Szinopszis: 'együtt-látás'. Mert a tényleges csillagképek a tropikus állatövvel és a sziderikus zodiákussal egyetemben kerülnek bemutatásra.

Tuti menü