Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar asztrológiai program képes leírás - Horoszkóp szoftver.tlap.hu
részletek »

Magyar asztrológiai program - Horoszkóp szoftver.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horoszkopszoftver.tlap.hu » Magyar asztrológiai program
Keresés
Találatok száma - 6 db
AstroSky asztrológiai rendszer

AstroSky asztrológiai rendszer

Az AstroSky egy teljesen új, modern kezelő felületű, felhasználóbarát asztrológiai rendszer, melyet mind a kezdő, mind a professzionális asztrológusok egyaránt eredményesen tudnak használni munkájukban. A szoftver tervezésénél messzemenőkig figyelembe vettük a felhasználók kéréseit, igényeit. A szoftverben megtalálhatóak az asztrológusok számára fontos számítások és megjelenítések, kiegészítve a piacon egyedülálló új, hasznos ötletekkel és grafikus megoldásokkal. A szoftver fejlesztése folyamatosan, a felhasználóktól beérkező észrevételek alapján és új funkciók kifejlesztése után az internetről letölthető frissítés formájában történik, így a felhasználó mindig a naprakész szoftvert használhatja. Reméljük elnyeri tetszését a program!

Morinus - A primer direkciók szoftvere

Morinus - A primer direkciók szoftvere

A Morinus felhasználóbarát szoftver, GPLv3 licensszel. A svájci efemeridát használja, tehát nagyon pontos (Kr.e.5000 - Kr.u.5000). Minden olyan operációs rendszeren fut, ahol a Python értelmező (Linux, Unix, Windows, MacOS). Mindenki számára ajánlható, egyedülálló szoftver.

SymSolon Asztrológiai Szoftver

SymSolon Asztrológiai Szoftver

A SymSolon program a Symbolon-kártya inspirációjából született. A szoftver egy adott dátumnak megfelelően kiszámolja a planéták és a csillagok helyzetét és Symbolon-kártyák segítségével ábrázolja a konstelláció asztrológiai jelentéstartalmát. Mindemellett képes a hagyományos körkörös vagy négyzetes elrendezésű horoszkóp kijelzésére is.

Placidus asztrológiai szoftver

Placidus asztrológiai szoftver

A Placidus asztrológiai rendszer neve jóformán minden magyar asztrológiával foglalkozó számára ismert. A program rendkívüli sokoldalúsága és széleskörű személyre szabhatósága miatt nagyon sokan szeretik, és mind a mai napig az egyik legelterjedtebben használt asztrológiai szoftver Magyarországon, sőt több külföldi országba (Németország, Anglia, USA, ...) is eljutott.

Kínai asztrológiai szoftver

Kínai asztrológiai szoftver

A Feng-Shui program elkészítésének célja az volt, hogy segítségével gyorsan el lehet készíteni az asztrológiai számításokat, a személyi részt a Repülő Csillag alapján. Segítséget nyújt egy teljes lakás, ház, iroda, vagy munkahely Feng-Shui felméréséhez szükséges írásos dokumentáció elkészítéséhez. A program futásához mindössze a Microsoft Office csomagra van szükség (Word és Excel).

Astrologos4free

Astrologos4free

Horoszkópokat, asztrogrammokat, illetve ezek mellé hangfelvételt is készíthetünk az Astrologos4Free horoszkóp szoftverrel. Adatlapok, analitikus horoszkóp összerakása, fokértékek mutatása, nyomtatás, mentés és rövid magyar segítség található ebben az ingyenesen letölthető, könnyen kezelhető programban.

Tuti menü